Kwaliteitsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Daarom garandeert Print voor jou een 100% kwaliteit op al haar diensten.

Als je een prachtig product zelf hebt gepersonaliseerd kan daar veel tijd en energie in zitten. Wij begrijpen dit goed en zorgen er op onze beurt voor dat met dezelfde zorgzaamheid en inspanning jou bestelde product volledig aan je verwachtingen zal voldoen.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Print voor jou koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden of wilt u een product aan ons retourneren? Neemt u dan alstublieft contact met ons op met onze klantenservice op om de oorzaak en de oplossing te achterhalen.

Op het moment dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de door onze geleverde producten laat het ons dan alsjeblieft weten. Neemt u dan alstublieft contact met ons op met onze klantenservice met de reden en eventuele foto’s waarom je ontevreden bent en we zullen samen op zoek gaan naar een oplossing.

 

Eigen verantwoordelijkheid


Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geüpload. De juistheid van het adres van de bestelling. En de teksten die je zelf op de producten hebt aangebracht, de spelling, of teksten die je bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Print voor jou niet verantwoordelijk.

Ga je mooie producten maken? Zorg ervoor dat het ontwerp van het product precies eruit ziet zoals jij wilt. Wat je ziet in de online-editor en in de preview bij mijn uploads is wat we drukken. Wij drukken de producten op maat en per bestelling, een gepersonaliseerd product voor jou. Let daarom extra op eventuele spelfouten, of teksten die je misschien bent vergeten aan te passen of toe te voegen. Het is zonde als er foutjes in komen bij het ontwerpen. Daarnaast geeft de editor ook diverse meldingen over de foto resolutie en eventuele lege pagina’s.

 

Onze kwaliteitsgarantie

Wij zijn geen fans van weggooien. Alles wordt met grote zorg gedrukt, ingepakt en verstuurd. Maar waar gewerkt wordt, kan onverhoopt een foutje ontstaan.

Snijden

Is er per ongeluk te veel van een foto of pagina afgesneden?
Dit mag absoluut niet gebeuren. Neem contact op met onze klantenservice, stuur duidelijke foto’s mee en we printen het product kosteloos opnieuw voor je!

Kleuren

Zijn de kleuren veel te licht of te donker afgedrukt, of komen ze niet overeen?
Neem dan contact op met onze klantenservice, stuur duidelijke foto’s mee zodat wij de oorzaak en de oplossing kunnen achterhalen. Bij drukfouten printen we het product kosteloos opnieuw voor je.

Bezorging

Zijn je producten na 5 werkdagen nog niet bezorgd door PostNL?
Neem contact op met onze klantenservice om uit te zoeken waar het pakketje zich bevindt en hoe we het kunnen oplossen.

Beschadigd aangekomen

Wij vinden het enorm vervelend als je pakketje beschadigd geleverd wordt, je hebt er veel tijd en zorg ingestoken. We willen er graag voor zorgen dat je probleem verholpen wordt en wij gaan dit voor 100% oplossen.
Neem contact op met onze klantenservice en stuur 2 duidelijke foto’s mee van de beschadiging van het product zelf en 1 foto van de verpakking.
Dan kunnen wij met de koerier kunnen overleggen hoe deze schade heeft kunnen ontstaan en nog belangrijker, hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Ontwerp

Omdat gepersonaliseerde producten speciaal voor jou gedrukt worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met het product (heb je bijvoorbeeld een typefout gemaakt)? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.


Milieu en duurzaamheid

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel. We zijn ons hier zeer bewust van en vinden het belangrijk voor de volgende generaties om de natuur en de planeet zo goed mogelijk te beschermen. Lees hier alles over onze duurzaamheid

 

Duurzame tip!

Wil je ook helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot? Kijk dan gelijk in je kalender welke momenten eraan komen zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. Maak en bestel gelijk meerdere producten in een keer. Zo bespaar je op het aantal leveringen en natuurlijk óók de verzendkosten.

naar boven