🎄 KERST TIP: Wees op tijd voor de drukte! Maak en bestel je kerst cadeaus vóór 13 december.
Snelle verzending  |  Makkelijk zelf personaliseren  |  100% kwaliteit

Duurzaamheid en milieu

Wij hebben het milieu hoog in het vaandel. We zijn ons hier zeer bewust van en vinden het belangrijk voor de volgende generaties om de natuur zo goed mogelijk te beschermen.

Samen met onze geselecteerde partners streven we ernaar om zo duurzaam mogelijk te handelen.

We gebruiken op geen enkele manier chemische stoffen. De fotoproducten worden op basis van digitale druk gedrukt. In tegenstelling tot chemisch drukwerk is dit veel milieuvriendelijker en zorgt tevens voor een gezondere werkomgeving.

We letten op het materiaal, productieproces en CO2-uitstoot en het verpakkingsmateriaal.
CO2-uitstoot beperking. Daarnaast maken we ook gebruik van PET-laminaat (Polyethyleentereftalaat). Dit laminaat beschermt de onderliggende print in extreme omstandigheden waardoor het eventuele beschadiging van de producten vermindert en deze niet worden weggegooid. Restmateriaal wordt hergebruikt zoals overgebleven kurk en plastic. Plastic wordt gesmolten en vervolgens wordt er een nieuw product van gemaakt. Restafval minimaliseren we zoveel mogelijk.

Alle papier producten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten en kunnen we garanderen dat de materialen die worden gebruikt bij de productie afkomstig zijn van duurzame FSC-gecertificeerde bossen.
Lees hier alles over FSC.

Onze partners zorgen ervoor dat:

 

Duurzame tip!

Wil je ook helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot? Kijk dan gelijk in je kalender welke momenten eraan komen, zoals verjaardagen, jubilea of feestdagen. Maak en bestel gelijk meerdere producten in een keer. Zo bespaar je op het aantal leveringen en natuurlijk óók de verzendkosten. Kies er optioneel voor om je bestelling bij een PostNL afhaalpunt af te halen. Door efficiënt te bestellen worden er minder kilometers gereden.

Ga je mooie producten maken? Zorg ervoor dat je ontwerp er precies eruit ziet zoals jij wilt. De online-editor preview laat goed zien wat je hebt ontworpen. Wij drukken de producten op maat en per bestelling. De bestelling wordt direct doorgestuurd naar een geautomatiseerd systeem dat alle bestellingen vrijwel direct na ontvangst in productie zet.

Let daarom extra op en controleer je ontwerp op eventuele spelfouten, of je de goede foto’s hebt geplaatst of dat je eventueel nog iets bent vergeten aan te passen, voordat je een bestelling plaatst.
Leer hier meer over op onze garantie pagina.

 

naar boven