🎄 KERST TIP: Wees op tijd voor de drukte! Maak en bestel je kerst cadeaus vóór 13 december.
Snelle verzending  |  Makkelijk zelf personaliseren  |  100% kwaliteit

Verzending en bezorging

Elke bestelling bij Print voor jou wordt met de grootste zorg gedrukt, ingepakt en verzonden.
Heb je vragen over je bestelling, verzendtijd of bezorging? Neem contact op met onze klantenservice.

Voor de meeste producten geldt:
Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Op vrijdag na 12:00 of het weekend besteld, dan wordt het product op maandag verzonden.
Normaal gesproken vindt de bezorging in Nederland de volgende werkdag plaats, met een uitloop tot maximaal 5 werkdagen.

De volgende producten hebben een iets langere levertijd:
Fotoboeken hebben een langere productietijd van 3 werkdagen en is de levertijd gemiddeld 2 werkdagen. Omdat o.a. de lijm goed moet drogen. Hou bij deze producten rekening met een uitloop van ongeveer 7 werkdagen.

Wanneer je verschillende producten bestelt, dan wordt de levertijd gebaseerd op het product met de langste productietijd. Op iedere productpagina staat duidelijke informatie over de levertijden van het specifieke product.

Tip: We adviseren iedereen om om altijd wat extra tijdsmarge van een dag bij te rekenen, wanneer je jouw bestelling op een vastgestelde datum nodig hebt, om zo teleurstelling te voorkomen. Ongeacht bij welke webshop je besteld. Lees meer.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €3.95 of €5.95 afhankelijk van het product dat je besteld, inclusief handling en verpakking kosten. Wij maken gebruik van verschillende verzendpartijen via de verzendpartner Wuunder, zoals PostNL, DPD, GLS en DHL. Zo houden we de verzendkosten zo laag mogelijk.

De verzendkosten zijn per product op de productpagina zelf vermeld.

Indien je verschillende soorten producten bestelt, dan betaal je eenmalig het hoogste verzendtarief.

Brievenbus- en kleine pakketjes bezorging


Pakketbezorging


Vertraging in de verzending

Het kan onverhoopt een keer voorkomen dat je bezorging is vertraagd. Het is tegenwoordig erg druk bij de postorderbedrijven, hierdoor kan het soms voorkomen dat je bestelling langer onderweg is dan je normaal van ons gewend bent. Dit gebeurt incidenteel bij onverwachte grote drukte. Denk hierbij aan drukke periodes tijdens de feestdagen.

Bezorging tijdens drukke periodes en feestdagen

Drukke periodes tijdens feestdagen zijn o.a.: Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Moederdag, Vaderdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag, 2e Pinksterdag, Sinterklaas (5 december), Kerst (25 en 26 december), Oudjaarsdag (31 december) en Nieuwjaarsdag.

Daarom adviseren wij om altijd wat extra tijdsmarge van een aantal dagen bij te rekenen, vooral rondom de feestdagen, wanneer je jouw bestelling op een vastgestelde datum nodig hebt, om zo teleurstelling te voorkomen.
Ongeacht of je bij ons, of bij een andere webshop gaat bestellen.

Bezorger is onderweg, maar nog niets ontvangen?

Verwacht je post met track & trace of een pakket, maar staat de status nog op 'Bezorger is onderweg? ' Dan heeft de bezorger helaas wat vertraging. Dit kan komen door drukte onderweg. Of door slecht weer.

De brievenbuspakketjes van o.a. PostNL worden tegenwoordig standaard aan het einde van de dag op automatisch in een lijst aangeklikt en op bezorgd gezet. Ook de brievenbus pakketjes die nog niet bezorgd zijn. Wij adviseren daarom altijd (minimaal 1 werkdag tot maximaal 5 werkdagen) te wachten tot de volgende post lichting voordat je contact met ons opneemt.

Contact met de klantenservice over je bezorging

Als je het product op tijd besteld hebt, maar niet binnen de maximale levertijd van 5 werkdagen hebt ontvangen. Controleer dan eerst of de adresgegevens kloppen. Neem daarna contact op met onze klantenservice. Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Verpakking

Ongeacht het leveringstype zorgen wij er altijd voor dat jouw persoonlijke producten met de grootste zorg worden ingepakt.

naar boven