🎄 KERST TIP: Wees op tijd voor de drukte! Maak en bestel je kerst cadeaus vóór 13 december.
Snelle verzending  |  Makkelijk zelf personaliseren  |  100% kwaliteit

Tegeltjes maken

Maak hippe tegeltjes met je eigen foto’s, tegeltjeswijsheden of andere teksten voor jezelf als origineel cadeau van hoge kwaliteit in full color bedrukt.


Tegetljes thema's

We hebben vele thema designs waar je uit kan kiezen, deze vind je in de editor.
Hieronder hebben we een aantal thema tegeltjes uitgelicht.

Tegeltjes maken met een foto of tekst

Tegeltjes personaliseren met je eigen ontwerp is een unieke manier om jouw unieke stijl tentoon te stellen in huis of op kantoor. Het is een eenvoudige en betaalbare manier om een unieke decoratie te creëren die past bij jouw stijl en smaak. Met de online-editor maak je unieke tegeltjes in een handomdraai

Mooie cadeau tegeltjes voor ieder moment

Maak een uniek en speciaal cadeau voor vrienden, familie of collega’s. Of je nu een speciale boodschap, een favoriete foto of een uniek ontwerp wilt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een uniek geschenk van hoge kwaliteit dat geschikt is voor verjaardagen, jubilea, Moederdag, Vaderdag, bruiloften en andere speciale gelegenheden.

Keramische tegeltjes in vele formaten

We hebben vele formaten beschikbaar. Van de klassieke vierkante tegeltjes met een foto of een wijsheid erop, tot hippe hexagon tegeltjes om een fotocollage muur mee te creëren. Grote XL tegels of vier ingelijste tegeltjes in een prachtige houten baklijst. Zet ze neer of hang ze op, het is allemaal mogelijk. Je maakt en bestelt ze in een paar minuten met onze eenvoudige editor.

HD tegeltjes: kras- en waterbestendig en extra duurzaam

Wil je de tegeltjes in een muur als metselwerk gebruiken, een mooie onderzetter maken of de tegels buiten hangen? Kies dan voor een HD Tegeltje, deze krijgen een extra luxe glanzende afwerking en worden met een nóg hogere kleurintensiteit afgedrukt.

Zakelijke tegeltjes als marketing tool of bedankje

Gepersonaliseerde tegeltjes laten drukken voor je bedrijf zijn ook een slimme zet. Je kun je een favoriete spreuk in combinatie met het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam op de tegeltjes laten drukken en deze bijvoorbeeld cadeau geven aan je werknemers of klanten. Iedere keer als ze het tegeltje zien, worden ze herinneren aan jouw bedrijf.

Snelle verzending
Snelle verzending

Voor de meeste producten geld: voor 12:00 besteld dezelfde werkdag verzonden*

Makkelijk personaliseren
Makkelijk personaliseren

Gepersonaliseerde producten maak je in een handomdraai in onze online editor.

professionele kwaliteitsproducten
100% kwaliteit

Professionele kwaliteitsproducten. Speciaal voor jou op bestelling gedrukt.

professionele kwaliteitsproducten
Reviews

Klanten beoordelen ons met een

naar boven